Lesauto zonder afleiding

Rijschool Duco werkt met een eigen methode om jou op een soepele, gestructureerde manier te leren autorijden. Daar hoort ook een passende lesauto bij. De Citroën C4 Cactus is een compacte en comfortabele auto. Het interieur is heel overzichtelijk en logisch opgebouwd.

Je vindt in de Cactus geen metertjes, knipperende lampjes en andere zaken die je afleiden van het autorijden. Alle functies worden bediend via de twee schermpjes, die tijdens de rijlessen alleen de noodzakelijke functies laten zien.

Ben je snel afgeleid of heb je veel rust en structuur nodig? Dan is autorijles in de Cactus een verademing. Specialisten op het gebied van autisme en rijangst zijn lovend over deze bijzondere auto.

Voor jouw en onze veiligheid is onze lesauto voorzien van dubbele bediening met koppeling, rem én gaspedaal. Wat er ook gebeurt, onze instructeur heeft samen met jou altijd de controle over de auto.

Je kunt bij Rijschool Duco nu ook je rijbewijs halen in een automaat. Hiervoor beschikken wij over een Citroën C4 Cactus met automatische versnellingsbak.

lesauto