Jouw vaste instructeur

Je wilt graag weten waar je aan toe bent, zeker als je rijles krijgt. Bij Rijschool Duco hebben we twee instructeurs: Duco Scholtanus en Joyce Postema. Jij hebt altijd les van je eigen vaste instructeur.

Over Duco
Als adviseur en trainer in management en communicatie deed hij veel ervaring op in het begeleiden van mensen die met extra aandacht en structuur tot betere prestaties komen. Deze ervaring deelt hij nu graag met jou bij Rijschool Duco.

Over Joyce
Joyce is een enthousiaste en empathische vrouw met engelengeduld. Ze heeft al ruim 7 jaar ervaring als rij instructeur bij verschillende rijscholen.

Onze stijl
Wij zijn allebei gespecialiseerd in het geven van rijles aan leerlingen die het beste leren met extra aandacht en een duidelijk lesplan. Met veel enthousiasme geven we autorijlessen aan mensen in de hele regio.

Bij Rijschool Duco is iedereen van harte welkom die met een duidelijk plan en met een heldere structuur wil leren autorijden. Ook voor mensen met autisme, rijangst of faalangst is de lesmethode erg geschikt.

En even tussen ons… je hoeft niet alles meteen perfect te doen. Soms gaat het in de les even niet zoals je zou willen. We blijven altijd rustig en zorg dat je je onder alle omstandigheden op je gemak voelt.

We kijken er naar uit om samen met jou op een leuke en ontspannen manier te werken aan je rijbewijs.

vaste instructeur