Lesauto’s zonder afleiding

Rijschool Duco werkt met een eigen methode om jou op een soepele, gestructureerde manier te leren autorijden. Daar hoort ook een passende lesauto bij. Wij hebben vier Volkswagen T-Cross lesauto’s. De VW T-Cross is een compacte en comfortabele auto met een overzichtelijk en logisch opgebouwd interieur.

Je vindt in de VW T-Cross een rustig dashboard waar geen overbodige informatie in wordt gegeven. Functies die je tijdens de rijlessen niet nodig hebt kunnen eventueel “onzichtbaar” worden gemaakt.

Ben je snel afgeleid of heb je veel rust en structuur nodig? Dan is autorijles in de VW T-Cross een verademing. Specialisten op het gebied van autisme en rijangst zijn lovend over deze bijzondere auto.

Voor jouw en onze veiligheid is onze lesauto voorzien van dubbele bediening met koppeling, rem én gaspedaal. Wat er ook gebeurt, onze instructeur heeft samen met jou altijd de controle over de auto.

In principe start je bij Rijschool Duco in een automaat. Hiervoor beschikken wij over een VW T-Cross met automatische DSG-versnellingsbak met maar liefst 7 versnellingen. We zorgen eerst dat je het sturen, gas geven, remmen en vooral het goed kijken en inspelen op het verkeer onder de knie hebt. Daarna bespreken we met jou of (en zo ja: wanneer) je overstapt naar de schakelauto.

Neem contact op