Heldere tarieven

De tarieven van Rijschool Duco zijn net zo helder als de lessen zelf. Geen gedoe met onduidelijke actiepakketten, maar een duidelijk en eerlijk tarief. Zo weet je altijd waar je aan toe bent.

Bij de start van je rijopleiding les je in principe altijd twee lesuren achter elkaar. En zodra je wat handiger wordt met de auto en het verkeer gaan we verder met lessen van 1,5 uur per keer.

Het lestarief is m.i.v. 1 september 2020 € 59,00 per uur. Tijdens de lessen hoef je nooit een andere leerling op te halen of weg te brengen. Zo heb je maximaal profijt van je lesuren.

CBR-examens worden door ons netto doorberekend. Wij berekenen alleen € 50,00 administratiekosten per examen maar vallen je niet lastig met een extra winstopslag op de examentarieven. Dat is voor iedereen wel zo helder en voor jou het eerlijkst.

We plannen graag een kennismakingsles. Zo’n les duurt – net als een gewone rijles – 90 minuten. Het eerste uur is gratis als je aansluitend besluit om inderdaad jouw rijopleiding te volgen bij Rijschool Duco. Kies je niet voor ons? Even goede vrienden, maar dan betaal je wel het lestarief van €59,00 per uur voor de kennismakingsles.

Betalingsmogelijkheden:
– Je kunt je rijlessen direct in de auto met de PIN of contant betalen
– Als je een bundel van 20 lesuren vooraf en ineens betaalt krijg je bovenop deze 20 lesuren één extra uur rijles gratis.