Onze instructeurs ondersteunen je graag één op één bij het leren van de theorie. Met als basis ons digitale lesprogramma “iTheorie” bespreken we alle theorie met jou aan tafel. In ‘”iTheorie zit een uitgebreid lesboek, 50 oefenexamens en tientallen duidelijke filmpjes met uitleg over de meest uiteenlopende situaties en regels.

Wij koppelen alle theorie aan de praktijk die je tijdens de rijlessen tegenkomt. Wat we in de auto laten zien bespreken we tijdens de theorielessen. Maar ook andersom: wat we in de theorie behandelen zoeken we tijdens de praktijklessen weer op. En zo vormen theorie en praktijk een logisch geheel. En dat vergroot je kansen op succes bij je theorie examen.

Hoe werkt individuele theorieles?
Je koopt bij Rijschool Duco het “iTheorie” lespakket voor slechts € 50,00. Jouw instructeur maakt daarna afspraken over de planning van de lessen. Bij Rijschool Duco kiezen we er meestal voor om praktijk- en theorielessen te combineren. Een voorbeeld: we starten met een half uur praktijkles in de auto en aansluitend doen we een uur theorie aan de computer of met een lesboek. Tot slot rij je zelf weer terug en toetsen we de theorie weer aan je eigen praktijk.

Het tarief
De persoonlijke ondersteuning van jouw theorielessen valt onder het normale lestarief van € 55,00 per uur.