theoriecertificaat

Moderne materialen

Er zijn maar weinig mensen die slagen voor het theorie examen zonder hiervoor te leren. Bij Rijschool Duco werk je met de professionele theoriematerialen van Vekabest, dé leverancier op het gebied van autorijden. Bij ons kun je je op de volgende manieren voorbereiden op je theorie examen:

  • zelf leren met een goed theorieboek, te bestellen via ons
  • groepslessen met maximaal 6 deelnemers
  • individuele theorielessen, afgestemd op je eigen manier van leren

Jouw leerstijl is bepalend

Leer je gemakkelijk door te lezen? Dan zijn de overzichtelijke theorieboeken van Rijschool Duco voor jou de beste manier om je voor te bereiden op het theoriecertificaat.

Voor wie het beste leert door te luisteren, adviseren wij om bij Rijschool Duco theorielessen te volgen met ondersteuning teksten en filmpjes met een heldere, gesproken uitleg.

De meeste mensen zijn visueel ingesteld. Dat wil zeggen dat zij het beste leren als zij er letterlijk en figuurlijk beeld bij hebben. Daarom zijn alle theoriematerialen voorzien van duidelijke afbeeldingen bij de teksten. En de hierbij getoonde fimpjes van praktijksituaties helpen hierbij voor een optimaal resultaat.

Iedereen leert verschillend

Heb je moeite met leren of je hierop te focussen? Geen probleem, wij zorgen dat jij je theoriecertificaat haalt in een tempo dat bij jou past. Geen gestress, wij maken samen afspraken over de methode die aansluit bij hoe jij en denkt en doet.