Als je het lastig vindt om zelf te leren en dat liever samen met ons doet dan kan dat natuurlijk ook. Hiervoor hebben we een lesmodule ontwikkeld waarbij wij LIVE online theorieles geven. We bespreken de theorie, beantwoorden al je vragen en doen samen met jou oefenexamens.

Hoe werkt Live Online Theorieles?
Op een afgesproken tijdstip ben jij online met je PC of laptop en je logt in op “iTheorie”. Jouw instructeur zit thuis en werkt samen met jou via een beveiligde verbinding op jouw PC. Via vidoebellen zien en horen we elkaar en bespreken samen alles. Zo krijg je les alsof we bij jou aan tafel zitten.

Het speciale tarief
Als je kiest voor persoonlijke theorieles koop je eerst het “iTheorie” lespakket. Voor onze Live Online Theorieles via Whatsapp betaal je slechts € 45,00 per uur.

Het juiste moment
Het is nu vanwege de Corona-crisis een rare periode waarin jij misschien niet naar school hoeft of niet kan werken. Juist nu is er dus extra tijd om je te helpen je theorie te leren. Zodra jij er klaar voor bent kunnen wij voor jou het theorie examen plannen en kunnen we samen op weg naar je praktijk examen.

Bel nu!
Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Neem dan nu contact met ons op via 06-11767611 of via e-mail op info@rijschoolduco.nl.