Jouw praktijklessen liggen door de lockdown tot en met 9 februari stil. Je kunt deze tijd slim gebruiken door je nu op een leuke manier voor te bereiden op je theorie examen. Bij Rijschool Duco kun je kiezen uit twee fijne en effectieve theorie-methodes:
– iTheorie
– Theorie Toppers

Studeer samen met je instructeur
De autotheorie is niet heel erg ingewikkeld, maar je moet er wel even goed voor gaan zitten. We helpen je graag om de theorie goed en gedegen te leren. Wij bespreken met jou alle theorie, beantwoorden al jouw vragen en doen samen met jou voldoende oefenexamens.

Hoe werkt het?
Je instructeur maakt op een afgesproken tijd met jou een videoverbinding. Jij zit achter je eigen computer of laptop en je instructeur zit achter zijn eigen PC. Zo krijg je privéles alsof we bij jou aan tafel zitten. In overleg met je instructeur koop je eenmalig voor € 60,00 het online lespakket. Voor de te plannen online theorielessen betaal je het speciale tarief van slechts € 45,00 per uur.

Theorie examen plannen
Zodra je er klaar voor bent en de lockdown voorbij is vragen wij voor jou een theorie examen aan bij het CBR.

Boek nu zelf je theorieles via PlanGo
Je kunt vanaf nu zelf een afspraak maken voor een online theorieles. Zo werkt het:
– Ga in PlanGo naar “Rijlessen”
– Klik op “Plan een rijles”
– Klik op “Live Online Theorieles”
– Kies een datum met een oranje stip
– Klik op de gewenste lestijd
– Klik op “Reserveer rijles”
– Scroll door naar “Bevestig Reservering”.

Op de door jou gekozen datum en tijd belt jouw instructeur en zorgt hij dat je samen inlogt. Zo simpel is het! Heb je vragen? Neem dan gerust even contact met ons op via 06-11767611 of via e-mail op info@rijschoolduco.nl.

Bel nu!
Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Neem dan nu contact met ons op via 06-11767611 of via e-mail op info@rijschoolduco.nl.