Ons team
Je wilt graag weten waar je aan toe bent, zeker als je rijles krijgt. Bij Rijschool Duco hebben we drie instructeurs: Duco Scholtanus, Fayçal Amir en Saïd El Kadi. Wij werken op dezelfde manier en hanteren dezelfde instructies tijdens de hele rijopleiding.

Onze stijl
Wij zijn gespecialiseerd in het geven van rijles aan leerlingen die het beste leren met extra aandacht en een duidelijk lesplan. Bij Rijschool Duco is iedereen van harte welkom die in zijn of haar eigen tempo en met een heldere structuur wil leren autorijden. Ook voor mensen met autisme, rijangst of faalangst is de lesmethode erg geschikt.

En even tussen ons… je hoeft niet alles meteen perfect te doen. Soms gaat het in de les even niet zoals je zou willen. We blijven altijd rustig en zorg dat je je onder alle omstandigheden op je gemak voelt.

We kijken er naar uit om samen met jou op een leuke en ontspannen manier te werken aan je rijbewijs.

We groeien verder
Om de sterke groei van het aantal leerlingen van Rijschool Duco bij te kunnen houden zijn er nu 4 nieuwe instructeurs in opleiding. In de loop van 2021 zijn ze klaar om bij ons aan de slag te gaan. Wij blijven continu op zoek naar nieuwe collega’s. Wil je ook instructeur worden bij Rijschool Duco? Neem dan gerust contact op met Duco Scholtanus voor een open en vrijblijvende kennismaking.

Over Duco
Duco is 59 jaar en oprichter, mede-eigenaar en instructeur bij Rijschool Duco. Hij woont met Ans in Didam. Als adviseur en trainer in management en communicatie deed Duco veel ervaring op in het begeleiden van mensen die met extra aandacht en structuur tot betere prestaties komen. De combinatie van zijn energie en zijn rust in de lesauto geven de leerlingen de juiste balans om in hun eigen tempo te leren autorijden.

Over Fayçal
Fayçal is 43 jaar en woont met zijn vrouw Amina en hun gezin in Arnhem. Hij is een zeer ervaren instructeur en vanaf 1 juni 2022 is hij mede-eigenaar van Rijschool Duco. Ook Fayçal heeft ervaring met het begeleiden van mensen met autisme en rijangst. Fayçal is een vrolijke, enthousiaste vent maar is tegelijkertijd ook rustig als het moet. Hij werkt op een gestructureerde en consequente manier maar past zijn stijl natuurlijk altijd aan de leerlingen aan. Zo doen we dat bij Rijschool Duco.