Overwin je rijangst

Ongeveer één op de vijftien Nederlanders heeft wel een rijbewijs, maar durft niet meer auto te rijden. Soms is hiervoor een herkenbare oorzaak, bijvoorbeeld dat je in het verkeer iets naars hebt meegemaakt. Voor anderen is het niet altijd duidelijk waardoor ze niet meer zonder stress het verkeer in durven.

Rijangst kan zich uiten in allerlei situaties, zoals op de snelweg, bij het rijden in file, door tunnels, of langs het water. Misschien rijd je nog wel auto, maar vermijd je liever de situatie waar je bang voor bent. Het kan er zelfs toe leiden dat je helemaal geen auto meer rijdt.

Wat ook de oorzaak is van je rijangst, er is altijd een weg naar een oplossing. Bij Rijschool Duco kun je rekenen op de tijd en aandacht die jij nodig hebt om weer ontspannen te leren rijden. Als instructeurs zijn wij gespecialiseerd in het omgaan met rijangst en ook stress bij rijexamens. Hierin worden professioneel ondersteund door Janet van Wees. Als je op haar naam klikt lees je meer over haar achtergrond en over wat zij voor jou kan betekenen.

Zet nu de eerste stap door contact met mij op te nemen voor een gratis kennismakingsgesprek. Als dat je bevalt, ben jij zelf degene die bepaalt of je de volgende stap zet. Wij helpen je in ieder geval graag weer op weg.

Neem contact op