Haal je rijbewijs, ook met autisme

Heb je ADHD, ADD, PDD-NOS, Asperger of een andere vorm van autisme? Dan leer en denk je op een andere manier dan iemand die dat niet heeft. Het verkeer is vaak druk en onoverzichtelijk. Misschien vind je dat lastig of maakt het je onrustig. Maar ook met autisme is een rijbewijs halen zeker mogelijk. Het hebben van een rijbewijs geeft je vrijheid. En ook grotere kansen op een baan.

Rijschool Duco is gespecialiseerd in het geven van autorijles aan mensen die anders denken en leren. Jouw manier van waarnemen en denken staat centraal in de rijlessen. Je krijgt heldere doelen per les, een duidelijke structuur en opdrachten die passen bij jouw leerstijl. Dat geldt voor zowel de theorie als de praktijklessen.

Je krijgt les in een comfortabele VW T-Cross. Deze auto is overzichtelijk ingericht, zonder allerlei zaken die jou kunnen afleiden. Zo heeft de T-Cross een eenvoudig, overzichtelijk dashboard. Onze ervaren instructeurs, de rustige sfeer in de lessen en deze prettige auto helpen je bij het halen van je rijbewijs.

Wil je ook je rijbewijs halen? Bel dan nu 06-11767611 en maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek en een gratis proefles.

Neem contact op