Ons team
Je wilt graag weten waar je aan toe bent, zeker als je rijles krijgt. Bij Rijschool Duco hebben we twee instructeurs: Duco Scholtanus en Edwin Straat. Jij hebt zoveel mogelijk les van je eigen vaste instructeur. Duco en Edwin werken op dezelfde manier en hanteren dezelfde instructies tijdens de hele rijopleiding. Als je richting je praktijkexamen gaat krijg je ook nog een keer les van de andere instructeur. Zo wen je alvast aan het idee dat er tijdens het examen iemand anders naast je zit.

Onze stijl
Wij zijn gespecialiseerd in het geven van rijles aan leerlingen die het beste leren met extra aandacht en een duidelijk lesplan. Bij Rijschool Duco is iedereen van harte welkom die in zijn of haar eigen tempo en met een heldere structuur wil leren autorijden. Ook voor mensen met autisme, rijangst of faalangst is de lesmethode erg geschikt.

En even tussen ons… je hoeft niet alles meteen perfect te doen. Soms gaat het in de les even niet zoals je zou willen. We blijven altijd rustig en zorg dat je je onder alle omstandigheden op je gemak voelt.

We kijken er naar uit om samen met jou op een leuke en ontspannen manier te werken aan je rijbewijs.

We groeien verder
Om de sterke groei van het aantal leerlingen van Rijschool Duco bij te kunnen houden zijn wij continu op zoek naar nieuwe collega’s, die wij zelf opleiden in onze rijschool. Wil je ook instructeur worden bij Rijschool Duco? Neem dan gerust contact op met Duco Scholtanus voor een open en vrijblijvende kennismaking.

Over Duco
Duco is 56 jaar en oprichter, eigenaar en instructeur bij Rijschool Duco. Hij woont met Ans in Didam. Als adviseur en trainer in management en communicatie deed Duco veel ervaring op in het begeleiden van mensen die met extra aandacht en structuur tot betere prestaties komen. De combinatie van zijn energie en zijn rust in de lesauto geven de leerlingen de juiste balans om in hun eigen tempo te leren autorijden.

Over Edwin
Edwin is 53 jaar en woont met Stephanie en hun gezin in Doetinchem. Hij brengt een schat aan praktijkervaring mee op het gebied van begeleiding van mensen met autisme. Edwin is enthousiast maar tegelijkertijd ook rustig als het moet. Hij werkt graag in een duidelijke structuur en dat brengt hij tijdens de rijlessen ook op een heldere, consequente manier over.