Het concept van Rijschool Duco – rijles in je eigen tempo – is een groot succes. En aan dat succes kun jij een belangrijke bijdrage leveren als instructeur. De komende tijd gaan we flink groeien en jij kan daar bij zijn.

Jouw profiel
Wij zoeken op korte termijn enthousiaste mensen die het leuk vinden om onze leerlingen geheel in de stijl van Rijschool Duco veilig en comfortabel te leren autorijden. Hiervoor maken wij graag kennis met jou als je beschikt over de volgende eigenschappen:

  • enthousiasme
  • duidelijke communicatie in woord en beeld
  • engelengeduld
  • rustig onder alle omstandigheden
  • affiniteit met mensen die extra aandacht nodig hebben
  • didactische vaardigheden

Je opleiding
Je volgt de opleiding Rijinstructeur B of bent bereid deze te volgen. De normale duur van zo’n opleiding is ongeveer 6 maanden. Als je sneller aan de slag wilt zijn er ook op maat gemaakte snelcursussen. Op deze manier kun je de opleidingsduur verkorten tot ongeveer 4 maanden. Nadat je eenmaal bent geslaagd voor de opleiding kun je bij ons aan de slag als rijinstructeur. Wij adviseren je graag over een opleiding die past bij jouw manier van studeren. Ook kunnen we je meer vertellen over de kosten van zo’n opleiding en hoe de praktijkstage in zijn werk gaat.

Instructeur worden

Aan de slag
Na het tekenen van een heldere freelance-overeenkomst ga je onder de vlag van Rijschool Duco zelfstandig aan de slag met je eigen leerlingen. Wij zorgen ervoor dat je gegarandeerd altijd voldoende leerlingen hebt. Je bent dan wel zelfstandig ondernemer, maar je krijgt vanuit onze heldere freelanceformule alle zekerheden om ontspannen te kunnen werken met een mooi inkomen.

Jouw eerste stap
Meer weten? Bel dan even met Duco Scholtanus op 06-11767611.